avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mărirea de salariu se face pe baza semnării actului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mărirea de salariu se face pe baza semnării actului adițional,salariul ...

Mărirea de salariu se face pe baza semnării actului adițional,salariul nu se poate mari daca nu e semnat actul adițional.
E legal cum a procedat angajatorul daca am avut o absență nemotivată nu mia dat bonuri cadou ceilalți au primit bonuri cadou înseamnă că am fost descriminat trebuia să primesc la fel că ceilalți colegii sau măcar jumate din ele bonuri a luat după regulamentul intern sau contractul colectiv d munca angajatorul.
În Codul Muncii toți trebuie sa avem același drepturi egale.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:43, 7 August 2021
Este corecta neacordarea bonurilor, in situatia in care exista reglementate la nivel de angajator criterii de acordare a acestora.

Intr-adevar, Codul Muncii prevede ca, in cadrul relatiilor de munca functioneaza principiul egalitatii de tratament fata de toti salariatii si angajatorii, insa acordarea unor drepturi poate fi stabilita si diferentiat la nivel de angajator.
Daca considerati ca ati fost discriminat , atunci puteti sesiza Inspectia Muncii si/sau CNCD - Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării .
Mărirea de salariu se face pe baza semnării actului adițional daca vrea angajatorul să îți mărească salariul.

Ultima modificare: Sâmbătă, 7 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Majorarea salariului se poate face :
- in baza unui act aditional semnat de ambele parti ale c.i.m.

-in baza unei decizii ale angajatorului, daca o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege sau in contractul colectiv de munca aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseli in calculul unei mariri salariale b00b00r00za b00b00r00za Buna ziua, Anul trecut in August, firma la care lucrez a facut niste mariri salariale care urmau a se acorda lunar, in functie de o limita inferioara si ... (vezi toată discuția)
Crestere de salariu colectiva mariusastra mariusastra Buna ziua am si eu o nelamurire lucrez la o firma ... in care sau facut mariri de salariu la circa 60 70 la suta dintre angajati asta nu inseamana marire de ... (vezi toată discuția)