avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua!
Poate o societate de recuperari sa anuleze executarea silita?
In ce conditii?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:54, 18 Decembrie 2011
Executarea silita poate fi suspendata la cererea creditorului sau de catre instanta de judecata
In ce conditii?

Ce ar trebui sa fac acum,cand am somatie de la executor!....neavand capacitatea de a plati!
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator
incercati sa negociati cu executorul judecatoresc esalonarea plati debitului
Incercati sa formulati contestatie la executare in vedere obtinerii suspendarii acesteia
creditul e de 64000 ron,iar momentan nu am nici un venit!
Daca aveti bunuri de valoare in proprietate, evitati sa ajungeti sa vi se vanda la licitatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dritaS dritaS buna ziua am contractat un credit in 2008 iar anul trecut am ramas fara loc de munca am fost la banca si l-eam explicat situatia dar au spus ca nu pot face ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu catalinro2008 catalinro2008 buna ziua. am si eu o intrebare si daca imi poate cineva cateva informatii care sa imi poate fi de folos. am un credit ipotecar facut in 2007 cu fosta sotie. ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante Cristina Lucache Cristina Lucache Am contactat un credit.In cursul anului trecut atat eu cat si sotul am ramas fara servici.amAm ramas cu ratele in urma.Dupa o perioada am reusit sa ne angajam ... (vezi toată discuția)