avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperari creante

Am contactat un credit.In cursul anului trecut atat eu cat si sotul am ramas fara servici.amAm ramas cu ratele in urma.Dupa o perioada am reusit sa ne angajam si am inceput sa platim partial acest.Am ramas cu un debit restant pe care reusim cu greu sa-l recuperam.Intre timp am primit o somatie sa platim acest debit in 24 h altfel ne va scoate bunuri din casa la licitatie.In ultimile luni am platit putin mai mult decat rata stabilita .Am beneficiat si de o reesalonare acum doi ani deoarece aveam numai un salar in casa .Ce as mai putea facepentru a iesi din situatia aceasta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:56, 15 Februarie 2012
Poate fi o intimidare. Depinde si ce scrie in contractul de credit. Mergeţi la ei achitaţi din bani şi încercaţi să obţineţi o nouă reeşalonare.
De la cine exact, ati primit acea somatie ?
De la o firma de recuperari
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Mai e pana sa ajungeti la licitatie, apoi se pune intrebarea daca au ce.
Mergeti intai la banca si vedeti care e situatia.. au cedat sau nu creditul, incercati sa obtineti o perioada de gratie sa puteti reveni cu ratele la zi. Poate macar castigati ceva timp
Daca va paseaza la firma de recuperari, incercati sa negociati cu ei sa platiti esalonat creditul si sa nu ajungeti sa va execute silit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai pot plati rata la banca, ce e de facut ? rsebastian rsebastian Am un imprumut luat de la CEC pe o perioada de 8 ani. Momentan sunt in anul 3 de rate, si nu mai am posibilitatea de a plati rata. Rata lunara este 520 ron. Nu ... (vezi toată discuția)
Credit banca pentru casa bionela5 bionela5 am cumparat o casa acum cinci ani cu imprumut de la banca valoare destul de mare a fost nevoie de coplatitor pe linga salariul meu si al sotului, ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
Restante banci dritaS dritaS am ramas in urma cu achitarea ratelor la banca(lunar am depus o suma, dar mai mica 100 ron in loc se 370 ron ) iar acum am primit o somatie de executare ... (vezi toată discuția)