avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit banca pentru casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit banca pentru casa

am cumparat o casa acum cinci ani cu imprumut de la banca valoare destul de mare a fost nevoie de coplatitor pe linga salariul meu si al sotului, ipoteca pe casa, rata fiind pe 30 ani
anul trecut am ramas fara servici si eu si sotul, nu mai reusim sa ne gasim de munca, pina in acest moment am reusim sa mai facem fata dar acum se pune problema ca si coplatitorul sa nu mai lucreze, toti fiind angajati la ceeasi companie
doresc sa ma ajutati ce se va intampla in aceasta situatie, care ar fi solutia cea mai buna pentru mine...nu stiu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: bionela5 , utilizator 20:44, 27 Martie 2012
In afara de a cauta sa va cresteti veniturile astfel incat sa platiti ratele, nu prea exista alte solutii. Incercati sa obtineti o perioada de gratie de la banca, pana va aproba sau nu, trebuie sa platiti la zi.
Puteti incerca sa gasiti pe cineva sa preia creditul si casa si va intelegeti cu banca cum platiti diferenta daca e cazul.
Daca ajungeti la executare silita, veti ramane datori toti 3 pentru diferenta intre pretul obtinut la licitatie pt casa si cat datorati.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar-imposibilitate plata florinrr florinrr buna ziua,doresc sa aflu ce consecințe o sa am ,dacă nu pot plăti toată rata( având un credit ipotecar).Sunt bugetar și soția nu ... (vezi toată discuția)
Recuperari creante Cristina Lucache Cristina Lucache Am contactat un credit.In cursul anului trecut atat eu cat si sotul am ramas fara servici.amAm ramas cu ratele in urma.Dupa o perioada am reusit sa ne angajam ... (vezi toată discuția)
Executare silita gabi_79 gabi_79 Buna seara,am un credit ipotecar pe care nu l-am mai putut plati ,adica ratele,am fost dat la o firma de recuperari la care sunt in prezent la executarea ... (vezi toată discuția)