avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajata fictiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajata fictiv

Directorul unui punct de lucru dintr-o multinationala a angajat fictiv inca o secretara pt ca cealalta secretara angajata sa ia salariu dublu.Secretara fictiva este din alt oras si poate demonstra ca nu a fost nicio zi la munca.De ce fapte poate fi acuzat directorul si cum se poate pedepsi legal?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:31, 18 Decembrie 2011
daca acea pers nu exista cum ziceti dvs fictiva rezulta ca directorul a semnat un contract fals deci infractiunea este fals si uz de fals
Poate fi acuzat de savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals...prin urmare, trebuie sa se faca o plangere penala impotriva acestuia de catre persoana angajata fictiv...plangerea se depune la Politie sau la Parchet.
Putea sa-i dea secretarei un salariu mai mare de la inceput si nu era nici o neregula si platea si mai putin ca angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsa pe state de plata mihaela.vlad mihaela.vlad buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am ... (vezi toată discuția)
O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)
Certificat emis de o secretara a primariei... gigelas gigelas Buna ziua tuturor ! Supun atentiei dvs. urmatoarea speta : Secretara X,din cadrul unei primarii,redacteaza si semneaza SINGURA,un certificat prin care ... (vezi toată discuția)