avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de inmatriculare

buna ziua.am si eu o intrebare,vreau sa stiu la o masina inmatriculata in 92 in romania adusa de afara si cumparata de mine acuma voi trbui sa platesc taxa?dar la un cielo daca nu-l inmatriculez acuma pe numele meu voi plati taxa?precizez ca cielo e inmatriculat tot pe romania.va multumesc
Cel mai recent răspuns: valerica85 , utilizator 14:02, 19 Decembrie 2011
valerica85 a scris:

dar la un cielo daca nu-l inmatriculez acuma pe numele meu voi plati taxa?precizez ca cielo e inmatriculat tot pe romania.va multumesc

Daca nu inmatriculati autoturismul nu platiti taxa
Daca autovehiculul este deja inmatriculat in tara,nu mai este necesara achitarea taxei

decitaxa se plteste si pentru masinile inmatriculate in tara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare castigata in instanta Drujescu Drujescu Buna ziua.Am gasit o masina neimatriculata si vanzatorul spune ca are taxa de poluare castigata in instanta.Masina se poate inmatricula pe numele meu desi ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto doctoru09 doctoru09 Buna seara.Acum 3 ani de zile am cumparat un autovehicul pe numele meu din Spania,auto pe care nu l-am inscris din cauza taxei destul de mari.In momentul de ... (vezi toată discuția)