avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs pentru un post de executie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs pentru un post de executie

Am depus un dosar pentru un post de executie la Directia Economica. Este prima mea incercare de acest gen. Ceea ce nu stiu..La concurs (examen) ma prezint pur si simplu sau trebuie sa astept sa fiu contactata si chemata la concurs?
Precizez ca dosarul meu a fost in ordine si ca mi l-au inregistrat. Am incercat sa intreb cand mi-am depus dosarul dar nimeni nu mi-a dat un raspuns. Doamnele de acolo erau foarte iritate;))
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 20:41, 19 Decembrie 2011
Va prezentati la data si locul anuntat pentru sustinerea concursului (examenului).
Dosarul inregistrat inseamna ca aveti dreptul de a participa la concurs.
Nu va luati dupa oameni iritati, urmariti-va interesul Dvs.
Va doresc bafta la concurs !
Multumesc mult pentru raspuns! O duminica frumoasa!
Cand concursul a fost afisat in anunt trebuia sa scrie si data si ora cand se vor sustine examenele. Momentul acceptarii dosarului dvs. inseamna ca sunteti un candidat. Dvs. trebuie sa urmariti si siteul institutiei si avizierul intreprinderii pentru ca in cazul in care cei din conducerea institutiei s-au gandit sa faca unele modificari trebuie sa le posteze si pentru publicul larg. Sau intrebati la secretariat. Succes!
Pentru ocuparea unui post vacant, trebuie sa depuneti un dosar cu anumite acte (cerere de participare, C.V., copie diploma de studii, copie act identitate, adeverinta medicul de familie etc.) Acest dosar se depune la registratura institutiei organizatoare a concursului, pana la o anumita data. (Am inteles ca l-ati si depus).In termen de maximum 5 zile de la data limita de depunere a dosarelor se face o selectie a acestora, prin care se verifica indeplinirea conditiilor de participare la concurs. Rezultatul selectiei dosarelor se va afisa, astfel ca veti putea sti daca va puteti prezenta la concurs.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare la institutii de stat Vulturudac Vulturudac Buna ziua,angajarea la stat presupune obligatoriu concurs din mai multe probe sau poate fi si numai interviu? (vezi toată discuția)
Participare examen DIA63 DIA63 In urma reorganizarii serviciului prin dispozitie de primar s-a stabilit organizarea de examene pentru ocuparea posturilor de functionari publici conform ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)