#-oAM O SOCIETATE CARE SE OCUPA CU LEMN, PRELUCRARE PRIMARA,.....SI AM SI UN ROTWAILER ...CREDINCIOS
O TIGANCA A VENIT SA CUMPERE NISTE DESEURI DE LEMN, IAR CAINELE SA DEZLEGAT SI A MUSCAT-O DE PICIOR DESTUL DE RAU.EU AM ANUNTAT SALVAREA AM TRIMIS-O LA SPITAL ...ESTE INTERNATA. A INCEPUT SA MA AMENINTE "CA MA DA IN TRIBUNAL".I-AM TRIMIS ADEVERINTE DE LA VETERINAR CA,,CAINELE E VACINAT TOT CE TREBUIE...
DE MILA I-AM DAT 5 MIL.DUPA O ZI IMI CERE ALTII 5MIL.CE SA FAC?
PS.AM SI CONTROL FINANCIAR DE FOND, O PARTE DIN CONTRACTE MI-AU PICAT, SUNT DISPERAT#-o#-o#-o:worthy::worthy:
VA ROG AJUTATIMA
Pai ce credeti ca se poate intampla? Ca doar nu a murit, nu a ramas infirma etc...Lasati-o in pace, sa-i cereti chitanta pentru cei 5 milioane pe care i-ati dat deja. Daca va da in judecata nu poate obtine decat sume infime cu titlu de prejudicii morale si ca prejudiciu material c-val tratamentului medical - intrebati la spital cat a platit- daca a platit ceva.
Cel mai simplu este sa va duceti cu ea la un notar si sa-i cereti sa declare ca nu mai are pretentii de la dvs daca ii dati sa zicem...inca 5 milioane?! si tratamentul medical.
Nu mai spuneti ca i-ati dat banii de mila, sunteti vinovat pentru fapta animalului dvs periculos si e normal sa platiti.
Totusi, sa nu credeti ca instanta e asa de generoasa cu acordarea prejudiciilor morale/materiale pentru astfel de accidente: nici macar la accidentele rutiere grave despagubirile nu sunt semnificative, dar pentru o muscatura de caine? Asta cu conditia ca muscatura sa nu fi fost ca in filmele de groaza si cainele dvs sa fi smuls piciorul victimei#-o
Cat despre caine, daca il tineti intr-un loc deschis publicului, cum este un sediu de firma, puneti-i botnita - agresiv si periculos, candidat la eutanasiere imi pare mie, nu credincios. Si cum e rasa considerata periculoasa, cum de l-ati legat in asa fel incat sa se dezlege, indemanatic animal...
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS.
CAINELE A FOST BINE LEGAT NU S-A INTAMPLAT SA SE MAI DEZLEGE:hammer:.
:hm:DUPA CE I-AM DAT BANII ERAM CONVINS CA O SA-MI MAI CEARA,TIGANCA ARE SI DIABET SI-MI PLANGE CA NU I SE VINDECA RANILE, CU ASTA NU SCAP ASA USOR :slap:, NU CRED CA E DE ACORD SA MEARGA LA NOTAR...[editat]
II DADEAM SI ZECE MILIOANE SI DOUAZECI DAR NU CU SANTAJ:training:
AM VRUT SA IMPUSC CAINELE DAR ACUM AM INTERZIS ACCESUL PERSOANELOR STRAINE LA PUCTUL DE LUCRU RESPECTV , SI O SA-I FAC UN TARC LA CAINE.
NU AM NIMIC CU TIGANII, 60% din muncitorii mei sunt tigani , ma inteleg foarte bine cu ei, ne respectam reciproc.
:hm:
Inteleg ca nu ati rezolvat amanarea controlului de fond ?! Cat despre caine ....nu mai dati bani femeii respective decat daca vi se da o declaratie ca nu mai are nici un fel de pretentie de la dvs indiferent de natura pretentiei financiara, penala etc. Daca nu reusiti sa o duceti la notar poate macar reusiti sa o faceti sa semneze declaratia in fata a doi martori cu recunoasterea bineinteles ca aprimit cantitatea de bani pe care i-ati pus-o l a dispozitie.
Va rog sa cititi regulamentul de postare pe forum, este interzisa scrierea nejustificata cu majuscule! In plus, v-am editat mesajul pentru ca ati inserat o remarca jignitoare la un moment dat, chiar daca spuneti ca nu aveti nimic cu minoritarii de care vorbiti. Mai multa atentie va rog, la abateri repetate dispunem si sanctiuni. Multumesc!
Muscatura de caine
Claark
Buna ziua!
Colegul meu are domiciliul la tara. Are o caine, care a muscat acum patru zile o vecina de-a lui. Vecina se plimba pe strada, cainele era acolo ... (vezi toată discuția)
Santaj sau nu?
Elllee
Buna seara! In data de 29.01.2020, lesa cainelui meu s-a rupt si a muscat o doamna de picior. Mentionez ca rasa cainelui nu se incadreaza in categoria celor ... (vezi toată discuția)