avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... GHINIONUL SE TINE DE CAPUL MEU#-o, CAINELE MEU DE LA ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

GHINIONUL SE TINE DE CAPUL MEU#-o, CAINELE MEU DE LA SEDIU A MSCAT UN ROM

#-oAM O SOCIETATE CARE SE OCUPA CU LEMN, PRELUCRARE PRIMARA,.....SI AM SI UN ROTWAILER ...CREDINCIOS
O TIGANCA A VENIT SA CUMPERE NISTE DESEURI DE LEMN, IAR CAINELE SA DEZLEGAT SI A MUSCAT-O DE PICIOR DESTUL DE RAU.EU AM ANUNTAT SALVAREA AM TRIMIS-O LA SPITAL ...ESTE INTERNATA. A INCEPUT SA MA AMENINTE "CA MA DA IN TRIBUNAL".I-AM TRIMIS ADEVERINTE DE LA VETERINAR CA,,CAINELE E VACINAT TOT CE TREBUIE...
DE MILA I-AM DAT 5 MIL.DUPA O ZI IMI CERE ALTII 5MIL.CE SA FAC?
PS.AM SI CONTROL FINANCIAR DE FOND, O PARTE DIN CONTRACTE MI-AU PICAT, SUNT DISPERAT#-o#-o#-o:worthy::worthy:
VA ROG AJUTATIMA
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 19:27, 14 Octombrie 2008
Pai ce credeti ca se poate intampla? Ca doar nu a murit, nu a ramas infirma etc...Lasati-o in pace, sa-i cereti chitanta pentru cei 5 milioane pe care i-ati dat deja. Daca va da in judecata nu poate obtine decat sume infime cu titlu de prejudicii morale si ca prejudiciu material c-val tratamentului medical - intrebati la spital cat a platit- daca a platit ceva.
Cel mai simplu este sa va duceti cu ea la un notar si sa-i cereti sa declare ca nu mai are pretentii de la dvs daca ii dati sa zicem...inca 5 milioane?! si tratamentul medical.
Nu mai spuneti ca i-ati dat banii de mila, sunteti vinovat pentru fapta animalului dvs periculos si e normal sa platiti.
Totusi, sa nu credeti ca instanta e asa de generoasa cu acordarea prejudiciilor morale/materiale pentru astfel de accidente: nici macar la accidentele rutiere grave despagubirile nu sunt semnificative, dar pentru o muscatura de caine? Asta cu conditia ca muscatura sa nu fi fost ca in filmele de groaza si cainele dvs sa fi smuls piciorul victimei#-o
Cat despre caine, daca il tineti intr-un loc deschis publicului, cum este un sediu de firma, puneti-i botnita - agresiv si periculos, candidat la eutanasiere imi pare mie, nu credincios. Si cum e rasa considerata periculoasa, cum de l-ati legat in asa fel incat sa se dezlege, indemanatic animal...
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS.
CAINELE A FOST BINE LEGAT NU S-A INTAMPLAT SA SE MAI DEZLEGE:hammer:.
:hm:DUPA CE I-AM DAT BANII ERAM CONVINS CA O SA-MI MAI CEARA,TIGANCA ARE SI DIABET SI-MI PLANGE CA NU I SE VINDECA RANILE, CU ASTA NU SCAP ASA USOR :slap:, NU CRED CA E DE ACORD SA MEARGA LA NOTAR...[editat]

II DADEAM SI ZECE MILIOANE SI DOUAZECI DAR NU CU SANTAJ:training:
AM VRUT SA IMPUSC CAINELE DAR ACUM AM INTERZIS ACCESUL PERSOANELOR STRAINE LA PUCTUL DE LUCRU RESPECTV , SI O SA-I FAC UN TARC LA CAINE.
NU AM NIMIC CU TIGANII, 60% din muncitorii mei sunt tigani , ma inteleg foarte bine cu ei, ne respectam reciproc.
:hm:
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2008
ContSters20980, utilizator
Inteleg ca nu ati rezolvat amanarea controlului de fond ?! Cat despre caine ....nu mai dati bani femeii respective decat daca vi se da o declaratie ca nu mai are nici un fel de pretentie de la dvs indiferent de natura pretentiei financiara, penala etc. Daca nu reusiti sa o duceti la notar poate macar reusiti sa o faceti sa semneze declaratia in fata a doi martori cu recunoasterea bineinteles ca aprimit cantitatea de bani pe care i-ati pus-o l a dispozitie.
Va rog sa cititi regulamentul de postare pe forum, este interzisa scrierea nejustificata cu majuscule! In plus, v-am editat mesajul pentru ca ati inserat o remarca jignitoare la un moment dat, chiar daca spuneti ca nu aveti nimic cu minoritarii de care vorbiti. Mai multa atentie va rog, la abateri repetate dispunem si sanctiuni. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-au muscat cainii de langa bloc hraniti de vecini, ce sa fac? Dana Marin Dana Marin Am la bloc niste vecine care hranesc, pe langa bloc, cainii maidanezi punandu-le farfurii cu mancare. Ieri unul dintre acestia m-a muscat cu bestialitate si ... (vezi toată discuția)
Muscatura de caine Claark Claark Buna ziua! Colegul meu are domiciliul la tara. Are o caine, care a muscat acum patru zile o vecina de-a lui. Vecina se plimba pe strada, cainele era acolo ... (vezi toată discuția)
Santaj sau nu? Elllee Elllee Buna seara! In data de 29.01.2020, lesa cainelui meu s-a rupt si a muscat o doamna de picior. Mentionez ca rasa cainelui nu se incadreaza in categoria celor ... (vezi toată discuția)