avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... POLITA RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

POLITA RCA

se pot incheia 2 polite rca pentru un singur autoturism la 2 firma diferite?
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 23:56, 18 Decembrie 2011
am simulat pe net pretul la o polita rca , dar nu am confirmat polita pentru ca imi cereau sa platesc in avans polita , am cerut sa mi se anuleze polita , si mi s-a spus ca o anuleaza, Au trecut 7 zile, si in sistem apar cu polita valida, dar ea nu a fost confirmata si nici platita de mine.
nici o problema dv. platiti o polita unde vreti si cu asta ati terminat o s-o anuleze ei
Da este posibil... puteti incheia chiar si mai mult de 2 polite RCA pentru o singura masina. In acest caz... asiguratorii raspund in solidar in cazul unei daune. Daca ati simulat pe net polita ... asta nu inseamna ca s-a si salvat .... adica s-a emis. De regula se cere plata in avans iar apoi se emite polita. In cazul in care nu ati achitat nimic... mai mult ca sigur nu este emisa. Apareti doar la ei in sistem cu datele salvate... nu si in baza de date CEDAM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare polita rca HUZURICA HUZURICA In data de 30. 11. 2011. am simulat pe net o polita RCA, dar firma respectiva imi cerea sa fac dovada platii si apoi sa imi trimita polita, nu am platit polita ... (vezi toată discuția)
Proces asigurator pentru rca raluca hecsko raluca hecsko Buna ziua, Toata tarasenia a pornit in 2007 cand in timpul unei delegatii de serviciu am tamponat un alt autoturism. La momentul respectiv mi-am ... (vezi toată discuția)
Vinovatul unui accident rutier refuza sa imi dea copia politei rca Cornea444 Cornea444 Am fost implicat intr-un accident rutier in care nu m-i s-a acordat prioritate, agentul de politie constatand acest fapt. Evenimentul s-a produs astfel: In ... (vezi toată discuția)