Buna seara!
As vrea sa expun urmatoarea situatie:
In urma aplicarii L. nr. 18/1991 unchilor mei li s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra terenurilor mostenite de la parintii lor ( tatal meu nu a fost inclus pe acel titlu de proprietate intrucat nu a solicitat, la momentul potrivit, reconstituirea dreptului de proprietate). Ulterior unchii mei vand tatalui meu o parcela din aceste terenuri in baza titlului de proprietate pe care il detineau, moment in care s-a incheiat un contract de vanzare - cumparare).
Cu putin timp in urma unul dintre unchi a decedat (acesta nu a fost casatorit, nu a avut copii). S-a solicitat deschiderea succesiunii in instanta, de catre unchii ramasi in viata. Este vorba despre succesiunea de pe urma unchiului decedat si a bunicilor mei.
In masa succesorala a fost inclus si terenul care a fost vandut de catre unchii mei fratelui lor, respectiv tatalui meu. Ce se poate face in aceasta situatie?
Buna seara!
stefania raluca
Tatal meu a mostenit de la tatal sau un teren..El are un frate..Terenul apartine amandurora..Fratele lui a vandut partea care i se cuvenea de teren dar in ... (vezi toată discuția)
Succesiune
Panici Doinita
In anul 2006 tatăl si unchiul meu au făcut succesiunea dupa bunica mea.A fost împărțit doar pământul extravilan in mod egal. Casa părintească cu ... (vezi toată discuția)