avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nerespectarea contractului de vanzare cumparare de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nerespectarea contractului de vanzare cumparare de catre cumparator

Cum se poate recupera diferenta de pret de la un precontract de vanzare- cumparare de la cumparator in situatia in care acesta a obtinut o hotarare judecatoreasca de recunoastere a dreptului de proprietate asupra unui teren ?

Alte discuții în legătură

Impozit tranzactii imobiliare sorinadrian sorinadrian 1) x vinde catre y teren intravilan litigios (contract de vinzare cumparare intocmit in 2006 -scutit la plata impozitului pe tranzactii imobiliare )-litigiul ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu cesiune andreisz87 andreisz87 Buna ziua, Am o nelamurire, suntem in tratative pentru a vinde un imobil cu teren. Cumparatorul doreste sa se stabileasca in precontract ca isi cesioneaza ... (vezi toată discuția)
Reziliere precontract vanzare-cumparare buna ziua! am facut un ... mireaandreiiustin mireaandreiiustin Reziliere precontract vanzare-cumparare Buna ziua! Am facut un precontract in care eu sunt vanzatorul iar la clauzele de reziliere, eu ma oblig \"sa restituim ... (vezi toată discuția)