avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere precontract vanzare-cumparare Buna ziua! Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere precontract vanzare-cumparare Buna ziua! Am facut un ...

Reziliere precontract vanzare-cumparare
Buna ziua! Am facut un precontract in care eu sunt vanzatorul iar la clauzele de reziliere, eu ma oblig "sa restituim promitentei cumparatoare dublul avansului primit de la aceasta , aceasta fara a impieta asupra dreptului promitentei cumparatoare , de a se adresa instantei de judecata pentru a obtine o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de titlu de proprietate. "
Noi, din motive care nu tin de vointa noastra, nu putem sa facem aceasta vanzare. Va rog sa imi spuneti ce se intampla daca la termenul stabilit nu pot sa inchei actul. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:44, 13 Martie 2021
dati dublul avansului, dupa cum v-ati obligat.

gi-jane2 a scris:

dati dublul avansului, dupa cum v-ati obligat.

Nu am inteles partea aceea cu impietarea si cu judecata...
inseamna ca chiar de ati plati, nu o retine nimic sa se adreseze instantei sa ceara ca hotararea ce se va pronunta sa tina loc de contract de vanzare, insa nu inseamna ca va si castiga.
ar trebui ca in situatia dvs sa contactati cumparatoare, sa ii spuneti despre situatia intervenita din vreme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere precontract vanzare-cumparare mireaandreiiustin mireaandreiiustin Reziliere precontract vanzare-cumparare Buna ziua! In septembrie 2020 am facut un precontract pentru vanzarea a 1/3 din 3 terenuri ce le aveam mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Valabilitate antecontract cumparare casa viorel2rusu viorel2rusu Buna ziua, am un antecontract de cumparare a unui imobil in care sunt precizate urmatoarele: " Prezentul antecontract are valabilitate pana la data ... (vezi toată discuția)
Precontract mihaela.tasulea mihaela.tasulea Cum functioneaza promisiunea de vanzare din precontract? Daca eu ca cumparator nu vreau sa renunt la cumpararea imobilului, vanzatorul trebuie sa ma dea in ... (vezi toată discuția)