avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum pot inchide o societate?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum pot inchide o societate?

Buna seara.CUM POT INCHIDE O SOCIETATE DIN 2007 CARE ARE DATORII 400 MIL.DAR PE CARE NU AM MAI AVUT ACTIVITATE SI NU VOI MAI AVEA ACTIVITATE?NU MAI POT PLATII ACESTI BANI ,NU MAI AM DE UNDE SA PLATESC?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:25, 19 Decembrie 2011
Nu aveti clienti de incasat, active care pot fi vandute cu ajutorul unui lichidator? Datoriile sunt catre Bugetul Statului sau catre furnizori?
doar catre stat.nu avem clienti de incasat si nici active ce pot fi vandute.
Datoriile sunt din taxe si impozite sau din TVA si altele?
Va este util si acest link.
[ link extern ]

Parerea mea este ca inainte de a incepe procedura de lichidare sa luati legatura cu un lichidator. De la Dvs. practic nu au cum sa-si recupereze datoriile, cei de la Finante.
Atentie la raspunderea in solidar a asociatilor si administratorilor - art. 27 alin. 2 C.pr.fiscala. Nu este chiar simplu, Statul isi va recupera intr-o forma sau alta creantele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate mery52 mery52 Buna ziua, am o societate care nu mai merge si vreau sa o inchid. Ce tb sa fac, care sunt pasii?, am un imprumut in euro (20000) la o banca, datorii la bugetul ... (vezi toată discuția)
Faliment lalac lalac Care sunt costurile pt deschiderea procedurii de intrare in faliment a unei sc care are datorii la bugetul de stat (impozit forfetar)? Cine plateste onorariul ... (vezi toată discuția)
Penal evaziune urgent gemilia gemilia in anul 2007 am cesionat srl avea ceva datori la buget cas si alea dar in 2007 toamna a intrat in licidare firma avea si credit 2miliarde si ceva incasat de la ... (vezi toată discuția)