avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto

Buna ziua. Am achizitionat in octombrie un autoturism inmatriculat in Romania(prima inmatriculare fiind in 1990) si inca nu l-am transcris pe numele meu.Noua taxa auto se refera doar la masinile aduse si inmatriculate in tara inainte de 2007 sau si la restul masinilor( cele care nu au fost aduse din afara ci inmatriculate in Romania )?Va multumesc.Astep raspuns
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:58, 19 Decembrie 2011
Se refera la TOATE masinile care nu au platit taxa si au fost inmatriculate inainte de 2007 -nu se specifica daca au fost aduse de afara sau din Romania
Totusi sa vedem forma finala prin publicare legii in MO.
Pentru a nu avea surprise dupa publicarea in Monitor a modificarilor, ar fi bine sa aveti in vedere inmatricularea ACUM a autot. cumparat.
Primul pas: certificatul de autenticitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa inmatriculare auto paulini_iolanda paulini_iolanda Nu ma lamuresc cat ar trebui sa platesc daca imi cumpar o Dacia Solenza din 2002. Inteleg ca se plateste retroactiv taxa de prima inmatriculare, dar la ... (vezi toată discuția)
Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi spuneti daca este bine cum gandesc eu noua taxa auto ? alexro13 alexro13 buna ziua,vreau sa imi achizitionez o masina sh si sunt confuz cu noua taxa. de exemplu daca vreau sa imi cumpar un opel vectra din anul 1999 dar ea a fost ... (vezi toată discuția)