avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare

Buna ziua.Daca este un apartament cu succesiune adica mama si trei copii, se poate face vanzare cumparare intre mama si fiica cu acordul celor 2 fratii? Si care ar fi suma cea mai mica declarata la impozit pt. vanzarea acelui imobil ?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 21:00, 19 Decembrie 2011
Fiecare dintre mostenitori poate dispune de cota sa din apartament dupa cum doreste, inclusiv s-o vanda... Evaluarea in vederea taxarii vi se va comunica de notarul public, difera in functie de localitate, zona etc.
Puteti face partaj. Dvs obtineti proprietatea apartamentului platind sulte celorlalti comostenitori. Actul de partaj fiind inscris in cartea funciara si fiind potrivit noului cod civil constitutiv de drepturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unei cote din teren mishelle mishelle am mostenit impreuna cu alti 2 mostenitori un teren , iar cu unul din ei am cazut de acord sa ii cumpar partea sa. Am facut amandoi actele de succesiune iar ... (vezi toată discuția)
Succesiune frate sharpeagle sharpeagle Va salut, Am urmatoarea situatie: fratele (bun) decedeaza, de pe urma lui ramanand o proprietate. La succesiune vin: eu, mama noastra (a mea si a fratelui ... (vezi toată discuția)
Succesiune nico77 nico77 In primul rand, vreau sa va multumesc pentru raspunsurile anterioare si iata ca revin cu o noua intrebare. Sunt casatorita de 6 ani si locuiesc in apartament ... (vezi toată discuția)