avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto-raspuns de la ANAF
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto-raspuns de la ANAF

Buna ziua .
In anul 2008 am achizitionat o masina din Germania ,am platit taxa de poluare in valoare de 4500 ron .In luna dec 2011 am facut cerere la AFP sector 6 pentru restituire .Am primit raspuns de la ei cum ca ei nu au compententa necesara sa restituie banii .
Ce pot face mai departe pentru a-mi recupera banii .
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adinaelena , utilizator 10:35, 20 Decembrie 2011
In situatia mentionata,va revine dreptul sa va adresati Sectiei Comerciale si de Contencios Administrativ si Fiscal a Tribunalului responsabil domiciliului dvs cu cerere de chemare in judecata a DGFP
Termenul de actionare in justitie este de 6 luni de la data comunicarii raspunsului negativ de catre DGFP
Trebuie sa achitati taxa de judiciara de 4 lei+10% din suma solicitata dar nu mai mult de 39 lei si timbrul judiciar a carui valoare poate varia conditionat de suma solicitata-dar nu poate fi mai mare de 5,30 lei
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2011
ynocentta, utilizator
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare buta buta buna seara! am cumparat o masina second hand,in 2010, an fabricatie 2007 si am achitat 3610ron taxa de prima inmatriculare; stie cineva daca se mai recupereaza ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare sebastian1970 sebastian1970 Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania , la care am platit taxa de poluare. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-mi recuperez banii achitati pe aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa kgula kgula am platit taxa de poluare, vineri, 06.01.2012, avand in vedere ca urmeaza ca legea 50/2008 modificata sa se abroge si sa intre in vigoare alta, dupa abrogarea ... (vezi toată discuția)