as dori sa stiu daca este legala solicitarea platii on avans a abonamentelor pentru telefon mobil/internet si care este legea ce reglementeaza acest lucru.
Mentionez ca am dorit sa achizitionez on line un produs de la una din firmele de telefonie ce opereaza pe teritoriul Romaniei si mi s-a cerut plata abonamentului in avans.
Mentionez ca am dorit sa achizitionez on line un produs de la una din firmele de telefonie ce opereaza pe teritoriul Romaniei si mi s-a cerut plata abonamentului in avans.
Va referiti la o solicitare verbala sau aveti un draft de contract in care este specificata aceasta obligativitate?
Plata in avans pentru servicii ce urmeaza a fi furnizate nu este legala.
Din cauza asta, unii mari operatori de internet/TV au fost nevoiti sa renunte la aceasta practica.
Din cate stiu eu intotdeauna cei de la telefonie au cerut plata in avans. De obicei pe 3 luni. Nu stiu cat e de legal, explicatia e ca vor sa fie protejati ca nu cumva sa-i lasam cu ochii in soare si sa nu mai platim cand ne-am vazut cu telefonul in mana....
Abonament rcs-rds
lalala345
Buna ziua!In data de 1 august 2015 am vandut apartamentul (l-am eliberat),pe 21 fata care a cumparat a preluat abonamentul de tv si internet.abonametul meu era ... (vezi toată discuția)