avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Transfer abonament internet / tv la RCS
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Transfer abonament internet / tv la RCS

Buna ziua, in 11.2014 am facut un abonament la RCS pentru internet si Tv, apoi in 01.2016 a trebuit sa ma mut, implicit sa mut si serviciile la noua adresa. Greseala mea a fost ca nu am citit actul aditional deoarece nu am crezut ca este trecut acolo ca se prelungeste cu ince doi ani abonamentul chiar daca la momentul respectiv era un contract in derulare, deci au prelungit un contract activ pentru inca 9 luni. Acum cateva zile, m-am mutat si iar am cerut mutare servicii si am anuntat ca o sa renunt la servicii la finalul contractului, care credeam eu ca se termina in 11.2016, dar surpriza, am fost instiintat ca nu pot renunta pana in 2018 deoarece in 01.2016 s-a prelungit iar daca ma mut o sa se prelungeasca din nou cu 2 ani, iar asta chiar nu o mai inteleg, adica se prelungeste un contract de doua ori, chiar daca acel contract este activ, chiar daca nu am primit nimic in plus ca oferta, si as fi curios daca nu cumva cineva a primit un bonus cand s-a prelungit contractul. Spun asta deoarece prin 2013 fratele meu, prin mine ca reprezentatnt el fiind stabilit in strainatate, a facut mai multe abonamente la o companie de telefonie mobila. Cand sa plec, mi-am dat seama ca as putea beneficia de un telefon promotional, abonamentul fiind pentru toate in jur de 850 lei, dar surpriza, am fost informat ca se luase deja un telefon promo, dar de cine nu stiau. Cand am insistat si am revenit cu imputernicirea prin care se arata clar ca sunt singurul in drept sa-l reprezint, au spus ca este o greseala in sistem si asa am luat cu 5 lei un telefon de 1100, altfel cineva se capatuia cu un telefon bun., Va rog sprijin eventual ce am de facut si chiar cu paragraf de lege sa stiu cum sa ma bat acolo, asta daca am dreptate, multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:42, 17 August 2016
Cunosc o persoana care a mutat serviciile la 2-3 adrese, chiar in judet diferit dar a fost foarte atent sa aiba contract cu drept de reziliere oricand si pentru acest lucru platea o mica diferenta fata de abonamentul pe 2ani. Din cate cunosc obligativitatea de 2ani iti este impusa cand primesti beneficii suplimentare, asa am patit eu. La inceput au spus ca se face pe un an iar mai apoi datorita unui "cadou" obligatia este de 2ani.
Mult succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract rcs-rds gabriel_gavrila gabriel_gavrila Buna ziua! va supun atentiei modalitatea prin care RCS-RDS prelungeste contractele clientilor. nu stiu cat de legala este aceasta practica. deci, avem ... (vezi toată discuția)
Rcs-rds ContSters209690 ContSters209690 buna ziua am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)
Renuntare abonament telefonie bejenaru bejenaru Am un abonament pe care-l folosesc de 3 ani. Titularul contractului este plecat din tara si nu sunt semne ca ar veni inapoi. Cum pot renunta la abonament sau ... (vezi toată discuția)