avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionarul public si fondurile europene
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionarul public si fondurile europene

Daca sunt functionar public (primarie) pot fi angajata pe un proiect european POSDRU, cu contract, norma fiind de 2-3 ore pe zi? Mentionez ca atributiile postului meu nu se suprapun cu cele de pe postul proiectului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:56, 4 Ianuarie 2021
nu este nici o stare de incompatibilitate(conflictele de interese, sunt alta altceva). succes.:)
Ca functionar public in cadrul unei primarii pot face proiect pe fonduri europene în agricultură? Sau nu am voie fiind incompatibil?
Legea 161/2003
Art. 96. - (1) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.
....

In sectorul privat, functionarii publici pot avea c.i.m. in alte domenii de activitate care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, potrivit fişei postului.

In sectorul bugetar, funcţionarii publici nu pot avea raporturi de munca în cadrul autorităţilor sau instituţiilor publice.

~ final discuție ~