avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflict de munca- stricarea imaginii și a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflict de munca- stricarea imaginii și a reputației

Buna ziua!!!
Sunt angajată în sitemul de învățământ și în cele 3 luni de zile ale anului școlar 2011-2012, am fost agresata verbal (pe un ton EXAGERAT de ridicat) de 2 ori de directorul unitătii (nou venit) în plină cancelarie pentru ca am avut curajul să-i spun direct ce mă nemultumește în legătură cu activitățile didactice (...) . Vă rog să-mi spuneți ce aș putea eu sa fac, mai ales că ultima dată mi s-au spus vorbe (...) ce au dus la stricarea imaginii și a reputației de cadru didactic după 14 ani de experiență. Sunt EXTREM de tensionată la acest moment , mai ales ca in penultima saptămână a semestrului I am avut și asistență la lecție de la ISJ ( să zicem ca nu comandată- deși am tot dreptul să cred asta după conflictele cu dir. tinând cont de relațiile pe care le are) . Și după toate astea tot eu amenințată ca o să fiu dată in judecată dacă nu tac.
VÃ ROG INSISTENT SÃ-MI RÃSPUNDEȚI !!!!!!!!!!!!!!
Ultima modificare: Luni, 19 Decembrie 2011
maria_magdalena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:42, 30 Decembrie 2011
Domnule freeelis ce inseamnă mesaj offtopic??? De ce l-ati sters?
Va mutumesc!!
maria_magdalena a scris:

Domnule freeelis ce inseamnă mesaj offtopic??? De ce l-ati sters?
Va mutumesc!!

:offtopic:
Mesajul sters are urmatorul continur : IMI MAI RASPUNDE SI MIE CINEVA ????????????Acest mesaj nu are nicio legatura cu suboectul deschis de dvs ... de exemplu, in principiu, eu unul am decis sa nu mai raspund useriulor care considera ca problema lor este urgenta dupa ce au acceptat-o o anumita perioada de timp ....

Credeti ca cineva este obligat sa va raspunda la mesajele scrise ?
Am inteles. Mii de scuze!!!!!
UN AN NOU BINECUVANTAT SI CAT MAI PUTINE ”INTREBARI PROBLEMA”!!!!
Multmesc asemenea si dvs ... si cat mai putine probleme sa aveti parte in noul an ce vine...:bow:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa fac o reclamatie....buna ziua, m-am gandit mult daca trebuie sa fac acest pas, iar ... elenyamog elenyamog Buna ziua, M-am gandit mult daca trebuie sa fac acest pas, iar astazi m-am hotarat ...DA! Am avut la scoala o situatie destul de incordata si anume o ... (vezi toată discuția)
Retroactivare,ultraactivare? arhontele arhontele In momentul de fata in invatamant exista 2 tipuri de titulari; 1. Cu diploma de licenta \"acreditata\"; 2. Fara diploma de licenta \"acreditata\"; Acum ... (vezi toată discuția)
Lider de sindicat LiviuPetruta LiviuPetruta Este corect ca in situatia reducerilor de personal ce se fac in invatamant,Prioritate sa aiba liderul de sindicat in defavoarea unui profesor cu activitate de ... (vezi toată discuția)