avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nulitate contract ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nulitate contract ipoteca

sunt creditor chirografar pt cateva zeci de mii de euro insa ceea ce are debitorul meu e o casa pe care-i pusa o ipoteca entru zece mii de euro..
intrebarea mea e cum sa-l fac pe creditorul ipotecar creditor chirografar....adica ma gandeam sa depun titlul meu sa adjudec in contul creantei si sa-l fac chirografar ca sa imi iau banii inapoi..ipotecarii avand prioritate.
in contractul de imprumut autentic nu scrie decat ca imprumutul in suma de se garanteaza cu x si y imobil...iar dupa ce am studiat ..parca zic ca ipoteca e specializata pe vechiul cod
eh...mda
aiureli

purga....e ori ba..si poate fi exercitata... 'de ipotecar' sau de oricine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui ii revine casa Justitiarul711 Justitiarul711 O persoana gireaza cu casa un imprumut la banca . Achita din datorie o suma considerabila dupa care cand ajunge la suma de 17.000 lei pleaca in strainatate si ... (vezi toată discuția)
Licitatie primarie kgkg kgkg Pentru neplata impozitului, o proprietate a fost scoasa la licitatie cu pretul de 60.000lei, la licitatie nu s-a prezentat nimeni. Ulterior a fost scoasa cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe un imobil al bancii hobbystyle hobbystyle Buna ziua In urma datoriei neachitate la termen(20000 euro)catre o persoana fizica,tribunalul a hotarat executare silita asupra bunurilor imobile. Bun imobil ... (vezi toată discuția)