avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... al doilea cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

al doilea cim

Am cim pe durata nedeterminata de 8 ore pe zi - functia de baza.
Doresc sa ma angajez si la alt agajator cu cim pe durata nedeterminata, 7 ore / zi - partime. Am acest dept? Beneficiez si pe al doilea contract de bonuri de masa? Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:37, 14 Octombrie 2008
Raspunsul este afirmativ pentru amandoua intrebarile. Numai sa fie ambii angajatori multumiti de cum va desfasurati activitatea.
La al doilea angajator trebuie sa declarati ca aveti locul de munca de baza la alt angajator, in vederea impozitarii veniturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 contracte de munca cu 8 ore PAVEL86 PAVEL86 Buna ziua, As dori sa stiu daca este interzisa angajarea unei persoane pe un contract de 8 ore perioada nedeterminta daca ea mai are un contract de 8 ore pe ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare jonion180 jonion180 Sunt angajat la stat cu norma intrega si beneficiez de norma de hrana. in timpul liber am inceput activitatea la o firma cu jumatate de ... (vezi toată discuția)
Pot avea doua contracte de munca de 8 ore/zi fiecare trecute in cartea de munca? ContSters56609 ContSters56609 Sunt student la master, iar un profesor de-al meu mi-a propus sa lucrez la un proiect de cercetare timp de 1 an si opt luni cu carte de munca si contract de ... (vezi toată discuția)