avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recurs pierdut
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recurs pierdut

va salut!am pierdut un proces cu Ratp ploiesti, inclusiv recursul.Am depus toate probele la dosar, inclusiv copie de pe abonament.Mentionez ca nu eu am fost cel sanctionat, cineva s-a folosit de datele mele,insa mi s-a respins recursul ca fiind nefondat.Mai am alte cai de atac?
Cel mai recent răspuns: Florin1923 , utilizator 23:08, 19 Decembrie 2011
Dupa caz, contestatie in anulare, sau revizuire.
in cate zile pot face contestatia in anulare/reviziuirea?va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva ratp respinsa mariacorina mariacorina Am si eu o mare nelamurire ... in aprilie 2010 am fost prinsa de controlorii ratp neavand abonamentul la mine (abonament valabil ptr luna aprilie) , mi-au ... (vezi toată discuția)
Motive recurs, alte cai de atac Krissia . Krissia . As vrea sa stiu daca se mai poate declara recurs sau contestatie in anulare si respectiv revizuire, cu mentiunea ca motivele vor fi depuse in termenul de 15 ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare sau revizuire nadinna nadinna daca avocatul m-a reprezentat cu rea-credinta intr-un proces (am terminat si recursul) si mi-a zis sa nu ma prezint ca nu e necesar, apoi a facut cerere de ... (vezi toată discuția)