kata977 a scris:
- Pot sa ma constitui parte civila in instanta pentru a fi despagubita cu daune morale si materiale de catre politistii care au aminat dosarul si nu a lucrat in el?
- Am facut o plangere la amticoruptie impotriva politistilor de la candianu popescu care se ocupa de caz. Este bine?
- Nu pot sa ii dau pe politisti in judecata sa imi plateasca daunele provocate in urma furtului, pentru ca nu si-au facut meseria si tine dosarul blocat si ascuns?
- In actele de drept ale masini este un Bulgar proprietar iar eu am facut doar act de vanzare-cumparare, iar asigurarea este RCA.
Nu am citit niciodata aberatii mai mari ca in acest thread !!!
Deci pe scurt, ati facut rost de un autoturism din Bulgaria care este proprietatea altei persoane iar dumneavoastra sunteti doar utilizatorul caruia i s-a furat masina cu toate documentele de provenienta in interior ....
Ati facut plangere penala si intrucat politistii nu au reusit sa probeze activitatea infractionala a indivizilor indicati de dumneavoastra, aveti pretentia ca sa fiti despagubit de catre stat ... pentru un autoturism cumparat din Bulgaria.
Oare dumneavoastra v-ati gandit cum pot organele de politie sa ii dovedeasca pe indivizii respectivi prin probe temeinice si nu doar prin banuieli si "inregistrari video"?
In fine ... poate ar trebui sa va analizati mai bine grupurile de prieteni, mai ales ca ii cunoasteti pe indivizii care v-au sustras autoturismul si sa va achizitionati in viitor masini cu o provenienta sigura si cu acte in regula.