avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... suspendare firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

suspendare firma

Buna ziua,
Am un BIA ( birou de arhitectura) supendat temporar din 2010 - prin declaratia 070 depusa la ANAF insotita de decizia Ordinului Arhitectilor prin care certifica incetarea temporara a activitatii biroului. Problema este ca s-a strecurat o greseala in declaratia 070 depusa in mai 2010 - s-a solicitat suspendarea activitatii firmei in 18.05.2010 si reluarea activitatii firmei i 18.05.2010. Se pare ca a fost acceptata asa declaratia, ba mai mult am primit in septembrie o hotarare de la ANAF conform careia nu mai trebuie sa depun pe perioada suspendarii activitatii a TVA-ului. Eu as vrea sa imi reiau activitatea in mai 1012 - asa cum era intentia de a fi scris pe declaratia 070. Acum ce pot sa fac? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2011
cristinalauraconst, utilizator

Alte discuții în legătură

Prescriere depunere declaratie catre stat ralucaturcu74 ralucaturcu74 un birou individual de arhitectura are obligatia de a depune annual declaratia 200 privind veniturile realizate,avand termen de depunere data de 25 mai ... (vezi toată discuția)
Pfa arhitect stagiar pinkpanther pinkpanther Buna ziua, Momentan sunt angajat cu carte de munca la o firma de proiectare. Angajatorul mi-a cerut sa fac PFA. Problema este ca sunt inca in perioada de ... (vezi toată discuția)
Infiintare birou individual de arhitectura arhitectool arhitectool Buna ziua, Sunt arhitect cu drept de semnatura, angajat in cadrul unui birou de proiectare, si doresc sa infiintez un Birou Individual de Arhitectura. Am ... (vezi toată discuția)