avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Terorizat si amenintat cu moartea!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Terorizat si amenintat cu moartea!

Sunt mereu terorizat si amenintat, atat eu cat si familia mea de fosta mea concubina, ce trbuie sa facem? suntem mereu sunati cu numere private atat ziua cat si noaptea,atat pe tel.mobil cat si pe cel de casa,daca raspundem la celalalt capat al firului e mereu cineva care ne ameninta cu moartea,,sau in cel mai fericit caz ne adreseaza cuvinte dintre cele mai jicnitoare,,iar daca nu raspundem suna incontinuu,deasemeni familia mea a fost deranjata in nenumarate randuri de fosta concubina, aceasta fiind mereu insotita de 5-6 persoane...au fost la locuinta mamei mele la ore tarzii (02-03)noaptea tipand si batand cu pumnii in usa casei,,,mama mea a fost oprita si pe strada fiind deasemeni agresata verbal si amenintata ca va fi sechestrata,daca nu le va da anumite informatii despre mine..imi este frica pt siguranta mamei mele,,eu fiind plecat din tara momentan nu pot face nimic,,.mama a facut deja 2 sesizari la politie dar nu sa luat nicio masura..ce se poate face in acest caz??? #-o mama are deja o varsta si a suferit de curand a4a operatie,,deci este foarte bolnava si nu mai poate rezista acestei presiuni..in speranta ca voi primi o indrumare va multumesc anticipat si va doresc tuturor SARBATORI FRUMOASE si linistite..
Cel mai recent răspuns: catacata2011 , utilizator 19:15, 22 Decembrie 2011
ar fi trebuit sa incepea urmarirea penala impotriva ei, oricum nu stiu daca puteti insa va recomand sa veniti in tara pt solutionarea acestei probleme care este si grava si complexa, va trebuie si un avocat.
Eu personal nu vad de ce ar trebui sa veniti in tara. Dv. spuneti ca sunteti in alta tara si acolo sunteti victima unuei fapte penale (amenintare). Nu stiti sigur , nu aveti nici o certitudine asupra identitatii faptuitorilor , banuiti doar. Prin urmare eu m-as adresa autoritatilor de acolo care in mod sigur sunt mai eficiente ca cele de aici. Dupa identificarea cu mijloace specifice a celor care fac aceste amenintari o sa vi se indice sigur ce urmeaza a se face daca faptuitorii sunt din Romania. Probabil se va coopta si politia romana care nu va mai fi atit de indiferenta.
Parerea mea ....B-)
br_nicku a scris:

Eu personal nu vad de ce ar trebui sa veniti in tara. Dv. spuneti ca sunteti in alta tara si acolo sunteti victima unuei fapte penale (amenintare). Nu stiti sigur , nu aveti nici o certitudine asupra identitatii faptuitorilor , banuiti doar. Prin urmare eu m-as adresa autoritatilor de acolo care in mod sigur sunt mai eficiente ca cele de aici. Dupa identificarea cu mijloace specifice a celor care fac aceste amenintari o sa vi se indice sigur ce urmeaza a se face daca faptuitorii sunt din Romania. Probabil se va coopta si politia romana care nu va mai fi atit de indiferenta.
Parerea mea ....B-)

stiti,,eu ma aflu pe teritoriul unei tari unde romania si cetatenii romani nu sunt tocmai bine vazuti,din pacate,am sesizat autoritatile de aici dar am primit un raspuns cat se poate de simplu,,(rufele voastre vi le spalati intre voi,,acasa la voi),,si totusi,,cred ca nu am fost destul de explicit,,pe mine ma ingrijoreaza mai mult faptul ca mama mea este mereu cautata si amenintata,,
Mama dv. poate face plangere impotriva tegiversarii cauzei pe care sa o depuna la parchet.
O alta masura mai practica, in masura in care aveti posibilitatea financiara, este un contract cu o firma de paza pentru monitorizare pina se linistesc lucrurile.

apropos unde locuiti in Togo? :">
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2011
br_nicku, utilizator
catacata2011 a scris:
Sunt mereu terorizat si amenintat, atat eu cat si familia mea de fosta mea concubina, ce trbuie sa facem? suntem mereu sunati cu numere private atat ziua cat si noaptea,atat pe tel.mobil cat si pe cel de casa,daca raspundem la celalalt capat al firului e mereu cineva care ne ameninta cu moartea,,sau in cel mai fericit caz ne adreseaza cuvinte dintre cele mai jicnitoare,,iar daca nu raspundem suna incontinuu

Buna dimineata!

Incercati sa va schimbati numerele de telefon, nu poate fi asa de greu si astfel evitati apelurile de la persoana in cauza. Apoi eu nu inteleg ceva :sorry:...concubina unde locuieste: in Romania sau in tara unde locuiti cu familia?

br_nicku a scris:
apropos unde locuiti in Togo? :">

:D In Togo cu siguranta nu, insa pe undeva printr-o tara europeana unde ne-am facut cunoscuti datorita compatriotilor nostri plecati acolo ca sa "munceasca".;)

Alte discuții în legătură

Custodia minorului man15 man15 Sunt divortat de 7 ani si am un copil de 12 ani pe care trebuie sa il iau in luna august la mine, asa a hotarat judecatoarea in urma sentintei de divort, doar ... (vezi toată discuția)
Rog sfat janina drula janina drula Dintr-o relatie de concubinaj a rezultat un minor acum in varsta de 18 ani.. In momentul de fata copilul poarta numele mamei (va fac precizarea ca aceasta ... (vezi toată discuția)
Recuperare pensie alimentara gettyme gettyme Buna ziua, in februarie 2008 prin hotarare judecatoreasca s-a pronuntat divortul si mi s-a incredintat custodia baietelului acum in varsta de 7 ani. Nu am mai ... (vezi toată discuția)