avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat grefa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat grefa

Va rog frumos sa ma indrumati cum pot obtine un certificat de grefa de la curtea de apel Bucuresti, ce timbru, ce taxa platesc si unde platesc, il pot obtine certificatul e loc sau e de durata?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 10:01, 20 Decembrie 2011
Trebuie sa va adresati cu o cerere la Curtea de apel, sa achitati taxa de 2 lei de timbru judiciar - directia fiscala de taxe si impozite si sa atasati si un timbru judiciar de 0,15 le - cumparati de la posta.
Nu se obtine pe loc se elibereaza in maxim 2 zile
Taxa de 2 lei se achita la primaria unde se afla sediul Curtii de Apel Bucuresti! Certificatul de grefa se poate obtine in aceeasi zi in maxim 2 ore, nu in 2 zile! Este vizat interesul legitim al persoanei care solicita acel act!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampila definitiva si irevocabila cirsteaioana cirsteaioana Buna seara, Am avut un litigiu de munca. S-a facut recurs la Curtea de Apel si aceasta a respins recursul ca nefondat,irevocabila. Am luat certificatul de ... (vezi toată discuția)
Cuantumul taxei judiciare de timbru pentru eliberarea unui certificat de grefa stagiarul stagiarul Nu am program legislativ, puteti sa-mi spuneti ce cuantum are taxa de timbru pt eliberarea unui certificat de grefa? Pot plati din Bucuresti pentru ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa maria1956 maria1956 Buna ziua, la Curtea de Apel Bucuresti am castigat recursul si trebuie ca sentinta sa fie legalizata si ivestita cu formula executorie va rugam sa ne spuneti ... (vezi toată discuția)