avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stampila definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stampila definitiva si irevocabila

Buna seara,
Am avut un litigiu de munca. S-a facut recurs la Curtea de Apel si aceasta a respins recursul ca nefondat,irevocabila.
Am luat certificatul de grefa privind solutia instantei de la Curtea de apel.
Cum procedez ca sa pun stampila definitiva si irevocabila pe hot de la tribunal?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 24 Ianuarie 2013
Dupa redactarea hotararii,(circa 30 de zile) veti putea formula cerere pentru obtinerea unui exemplar legalizat cu mentiunea definitiva/irevocabila, in schimbul achitarii unei taxe judiciare de timbru in cuantum de 2 lei precum si a unui timbru judiciar de 0,15 lei.
In litigiu de munca, Curtea de apel nu redacteaza hotarari si nici motivarea nu se trimite la parti.
Partile , cea interesata, poata sa definitive hot primita din tribunal pe baza certificatului de grefa cu solutia pronuntata in minuta obtinut de la curtea de apel.
Ma interesa dacva trebuie sa platesc alte taxe judiciare , timbre , cereri etc...
cirsteaioana a scris:

I....
Ma interesa dacva trebuie sa platesc alte taxe judiciare , timbre , cereri etc...

Se achita o taxa judiciara de timbru in cuantum de 2 lei precum si un timbru judiciar de 0,15 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am si eu o problema.:( In 25.11.2009 am castigat la Tribunalul Bucuresti (pe fond) un proces cu ANRP-Legea 290/2003.:D In 30.12.2009 ANRP a ... (vezi toată discuția)
Eliberare comunicare Gloria83 Gloria83 Buna ziua. Am avut un proces pe care l-am castigat, ulterior partea adversa a facut recurs. L-am castigat si pe acesta. Instanta obliga partea adversa ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa maria1956 maria1956 Buna ziua, la Curtea de Apel Bucuresti am castigat recursul si trebuie ca sentinta sa fie legalizata si ivestita cu formula executorie va rugam sa ne spuneti ... (vezi toată discuția)