avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce inseamna?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce inseamna?

Solutie: Admite recursul. Caseată în parte sentinţa recurată şi trimite cauza spre rejudecare către Judecătoria sector 2 ......

Au fost mai multe capete de cerere castigate in prima instanta !!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:51, 20 Decembrie 2011
Buna ziua,

solutia indicata de dvs. se traduce dupa cum urmeaza : instanta a fost de acord in parte cu motivele de recurs astfel ca l-a admis in parte; a desfiintat partial hotararea, pastrand deci o parte pe care ar trebui sa o indice; pentru partea admisa, a trimis dosarul sa se rejudece la instanta de fond.

Avocat Costi Boncu
Este vorba despre o casare partiala a hotararii instantei inferioare , urmand ca pentru partea casata din hotarare sa se rejudece litigiul la judec.sect.2 ...

Procesul se va rejudeca din nou, în cazul casării parţial,e dar numai în limitele casării, restul hotărârii devenind irevocabilă . Asadar, în situaţia casării parţiale, partea din hotărârea casată care a fost confirmată (prin neatacarea ei cu recurs ori prin respingerea motivelor de recurs) trece în puterea lucrului judecat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna casarea unei decizii? d_dddd d_dddd imi poate spune cineva ce inseamna casarea unei decizi?:\"> (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere spre rejudecare frexalina frexalina Spuneti-mi va rog daca in cauza casata( in apel) cu trimitere spre rejudecare la fond, mai poate fi judecata de acelasi complet ( cel de la fond ma refer, ... (vezi toată discuția)
Lipsa motivare respingere recurs Dajani Dajani Buna ziua, Din pacate nu pot obtine stampila de \"irevocabil\" pe o hotarare judecatoreasca, cat si \"investirea cu formula executorie\" pentru ca desi ... (vezi toată discuția)