avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... discernamant persoana majora cu handicap
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

discernamant persoana majora cu handicap

buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
cineva a intrat in apartamentul meu a furat cateva obiecte.

eu sufar de un handicap grav dar ma consider un om normal cu o inteligenta medie.
eu trebuie sa fiu permanent insotit de mama care ia un salariu dupa mine ca insotitor permanent.acuma locuiesc in alt oras departe de mama mea de 8 ani.

intrebarile mele sunt urmatoarele:

1-pot sa anunt politia si sa depun plangere?am discernamant?
2-daca chem politia,acestia se pot sesiza ca eu locuiesc singur si mama mea care e insotitor permanent locuieste in alt oras,de 8 ani,timp in care a primit salariu lunar dupa mine?daca da,ce se poate intampla.am, inteles ca se pe depseste grav si ca e inselaciune.

nu stiu ce sa fac.sa chem politia sau nu?
Cel mai recent răspuns: andrei_sava , utilizator 10:37, 21 Decembrie 2011
pentru ce e forumul asta daca nu iti da nimeni un raspuns?
aici se pierde timpul degeaba?
macar scrieti asa ``bine ati venit pe forum,aici nu va raspunde nimeni`` ca sa stim sa nu ne pierdem timpul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutore? elena1990 elena1990 1. Sunt mama unei persoane in varsta de 19 ani cu handicap grav inca din primii ani de viata ( fara discernamant ). Are insotitor permanent. E necesar sa ... (vezi toată discuția)
Inselaciun eimpotriva statului adriatudose adriatudose cunosc opersoana cu handicap,care are nevoie permanenta de insotitor,iar acest insotitor este mama dansului. legea specifica clar ca insotitorul trbeuie sa ... (vezi toată discuția)
Pensionara cu pensie de invaliditate gr.ii, cu pierderea in totalitate a capacitatii de munca + pierderea in totalitate a capacitatii de autoingrijire are dreptul la indemnizatie de handicap? piroska48 piroska48 avand pensie de invaliditate gr.II, cu pierderea in totalitate a capacitatii de munca+pierderea in totalitate a capacitatii de autoingrijire, cu deficienta ... (vezi toată discuția)