avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt insarcinata in 6 luni, pot sa ma angajez la alta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt insarcinata in 6 luni, pot sa ma angajez la alta companie?

Buna ziua. sunt insarcinata in 6 luni, lucrez la o companie si as vrea s ama angajez la alta companie . se poate acest lucru din punct de vedere legal? mentionez ca nu vreau sa beneficiez de concediu post-natal ci doar de un concediu medical in perioada in care trebuie sa nasc (max 30 zile).
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:41, 20 Decembrie 2011
sigur ca se poate si vi se poate acorda concediu medical.
ms pt raspuns. ideea e k aceasta companie la care lucrez acum se va definta anul viitor in iunie si nu as mai avea unde sa ma intorc cand revin din concediu postnatal. iar acum s-a ivit o noua posbilitate de anjare si prefer sa profit de ea chiar daca nu o sa mai beneficiez de postnatal. asta e . trebuie sa imi asum niste riscuri.
Puteti sa va schimbati angajatorul si veti putea beneficia si de concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal) si de concediu crestere copil pana la 1 an sau 2 ani (depinde pentru ce varianta optati).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj si nastere ramona anomar ramona anomar Buna ziua!Am lucrat cu contract de munca din 01.11.2008 pana in 08.01.2010.Am intrat apoi din data de 08.01.2010 in somaj care se termina in 08.07.2010 . In ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal natysam_11 natysam_11 Buna ziua Sunt in somaj si urmeaza sa nasc,beneficiez de concediu pre si postnatal sau numai de concediu de crestere a copilului? Cum se poate lua ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcina ioana_55 ioana_55 Buna ziua. As dori sa stiu de cate zile de concediu medical (nu de risc) pot beneficia in total in sarcina date de medicul de familie. De asemenea, cate zile ... (vezi toată discuția)