avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... declaratie de venit estimat PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

declaratie de venit estimat PFA

Buna ziua,
o PFA inregistrata anul acesta in luna mai, dar pentru care nu s-a depus declaratia pt venitul estimat (nici pana la data prezenta...), ce sanctiuni risca?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Jurubita , Contabil 13:58, 20 Decembrie 2011
Trebuia depusa in termen de 15 zile de la data inceperii activitatii-
Nedepunerea in termen a dec 220 de catre persoanele fizice constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10 la 100 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi nedepunere declaratii ilbobass ilbobass Imi poate spune cineva cat este amenda pt nedepunerea in termen a declaratiei 220? As mai vrea sa stiu, daca se poate, si in ce lege (sau in ce monitor ... (vezi toată discuția)
Declarare pfa la administratia financiara Silvia Barbulescu Silvia Barbulescu Buna ziua, Doresc sa va solicit sprijinul in lamurirea unei probleme: Anul trecut in data de 14 august mi-am obtinut Certificatul de Inregistrare de la Reg. ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratia 220 ContSters156394 ContSters156394 Ce se intampla daca nu se depune declaratia 220 pana la termenul stabilit (15 mai 2011, din cate stiu)? Cum pot afla intotdeauna care sunt declaratiile si ... (vezi toată discuția)