avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Schiwerickia podolica planta ocrotita de lege
Discuție deschisă în Cultură generală

Schiwerickia podolica planta ocrotita de lege

buna,
are cineva idee despre planta cu numele stiintific Schiwerickia podolica ? e ocrotita de lege, pe cale de disparitie si se mai gaseste doar in Botosani. Daca stie cineva care ar fi echivalentul ei , si cum arata. Multumesc tare mult!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:41, 5 Ianuarie 2012
cautati aici :

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum iti poti gasi tatal pe care nu l-ai cunoscut niciodata ? Av. NICULESCU-GORPIN Av. NICULESCU-GORPIN Caz concret: parintii divortati in urma cu 43 de ani, cand copilul avea 1 an. Minorul incredintat mamei. Aceasta nu a mai pastrat legatura cu fostul ... (vezi toată discuția)
Infiintare microferma alliens12 alliens12 buna... numele meu este iulian si sunt din botosani..recent am vb cu un prieten si neam hotarat sa incercam sa facem dosar pentru fondusri ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare cristianbutuc77 cristianbutuc77 Buna ziua ! Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare : http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L305FG.pdf am tot cautat dar nu am gasit nimic pe ... (vezi toată discuția)