avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizitare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizitare minor

este vorba despre un minor de 11 luni, alaptat, dependent 100% de mama sa, nu isi cunoaste tatal,acesta nefiind interesat timp de 8 luni de ea. mentionez faptul ca tatal este ft violent, mama avand si certificat medico-legal obtinut in urma ultimei agresiuni fizice. tatal (care face parte dintr-o familie ft influenta) a obtinut in instanta dreptul de a o lua de 2 ori pe saptamana, cate 4 ore, de sarbatori, ziua ei de nastere,a lui...este o solutie corecta????
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 17:01, 22 Decembrie 2011
Faptul ca la 11 luni copilul este alaptat nu constituie un impediment. Cat priveste corectitudinea solutiei instantei, aceasta a decis in functie de particularitatile de varsta ale copilului si probele din dosar. Corect ar fi fost sa lasati tatal sa isi vada copilul fara a ajunge in instanta.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2011
m_ella2005, utilizator
Daca hotararea nu e definitiva, o puteti ataca. Luati-va si dvs avocat
Faptul ca tatal e violent cu Dvs. nu inseamna ca e parinte rau.
Puteti sa contestati decizia instantei daca probati ca a fost violent cu bebelusul-vanatai, rani, eventual spitalizare a copilului in urma vatamarii corporale, dar neaparat si cu martori care sa ateste ca tatal a provocat vatamarea, altfel ati putea fi invinuita chiar Dvs. de rele tratamente aplicate minorului.
Nici faptul ca alaptati nu e relevant, desi medicii germani afirma, in studii de specialitate, ca alaptarea chiar si pana la 2 ani a copilului, alaturi de alimentatia diversificata, asigura imunitate marita organismului uman. Caldura parinteasca a tatalui compenseaza cu varf si indesat aceasta imunitate, asa ca va doresc sa va linistiti, ca nervii se transmit prin laptele matern si dauneaza sanatatii copilului Dvs.
tatal nu a cerut s-o vada..copilul nu-l cunoaste, nu a stat departe de mama sa niciodata atat de mult, mai ales fiind in prezenta unor straini. instanta nu a fost nici macar interesata de programul zilnic al minorului, care in acel interval de timp trebuie sa si doarma. adoarme doar dupa ce e alaptat la san :D
minorul nu ar fi putut fi agresat de catre tatal sau, fiind in prezenta mamei in tot acel timp petrecut cu acesta...ar fi fost minunat sa ii fie alaturi, insa se pare ca nu primeaza interesul superior al copilului, ci cu totul altceva...sa iei un copil la o varsta atat de frageda si s-o duci in alt mediu decat cel cu care e obisnuit, cu niste straini, asta e imunitate???

Alte discuții în legătură

Custodia Mybabyy Mybabyy Buna ziua . Cui ii rămâne custodia copilului dacă este minor (4 luni) dacă este si alaptat la san ? Iar mama nu are loc de munca si sta la părinți.. Iar ... (vezi toată discuția)
Recurs- program de vizita minor ramgam ramgam Buna seara, Am dori sa stiu daca pot sa fac recurs la o solutie data intr-un proces pt vizitare minor. Copilul are 1 an si 2 luni, e alaptat, are un ... (vezi toată discuția)
Expertiza psihiatrica mama s_nicolae s_nicolae Buna ziua, In decembrie anul trecut am divortat de fosta sotie la notariat, baiatul nostru acum in virsta de 3 ani si 2 luni fiind in custodie comuna si cu ... (vezi toată discuția)