avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA DEPUNERE DECLARATII 390 SI 300
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

DEPUNERE DECLARATII 390 SI 300

Buna ziua
Am un PFA. Sunt inregistrat ca platitort de TVA si in registrul operatorilor intracomunitari.
In luna noiembrie am emis 2 facturi pentru Italia si Spania in suma totala de 1000 lei fara sa fie cuprins Tva. reprezent prestari servicii ( bonus activitate sistem MLM)
Intrebari:
1. Trebu ie sa depun declaratia 390 ?
2. Este obligatoriu sa ma inregistrez platitor de TVA cu decontare lunara si sa intocmesc Declaratia 300 lunar ? 9in prezent sunt inregidtrat ca platitor de Tva trimestrial.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 14:23, 21 Decembrie 2011
1. da, pana pe data de 27 dec.
2. nu, perioada fiscala ramane trimestrul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 390 - 2 declaratii in trim.ii ? Feni Feni Urmare a trecerii la perioada fiscala lunara, se pare ca pentru trim.II persoanele juridice care inregistreaza operatiuni intracomunitare vor depune pt trim ... (vezi toată discuția)
Servicii intracomunitare Madalina Scarlat Madalina Scarlat Am primit in Ianuarie 2010 o factura de servicii (certificate ISO pentru 4 firme care au beneficiat de documentatia ISO facuta de societatea din Romania) de la ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar tiku1985 tiku1985 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, sunt in ceata nu mai inteleg nimic, am tot citit in forumuri dar parca mai rau mi-am facut. In luna noiembrie urmeaza sa ... (vezi toată discuția)