-am fost condamnat de Curtea de Apel la inchisoare cu suspendare 1 an. Am facut recurs la ICCJ, deoarece am platit intreg prejudiciul catre stat ininte de primul termen si conf art 10, din legea ev. fiscale trebuia sa i-au doar sanct. adminiatrativa.
- recursul la ICCJ, trebuia sa se judece ( al doilea termen ) in data de luni 6 decembrie. De vineri 2 decembrie , am fost imobilizat la pat , datorita unei lombosciatice mai vechi si in consecinta pe data de luni 5 dec , medicul de familie mi-a interzis deplasarea la Bucuresti ( de la severin - 350 km ) si mi-a dat adev. medicala. Am trimis adeverinta medicala si cerere de amnare ( cu specificatia ca doresc in mod expres sa fiu audiat ) pe faxul sectiei penale ( pe 3 numere ) a ICCJ , luni la ora 11 dimineata. Cu toate acestea marti 6 dec, recursul s-a judecat si a fost respins .
vreau sa depun contestatie in anulare pe motivul art. 386 indice b din CPP. se aplica in acest caz articolul ? Ce sanse am ?
aveti o sansa, dar trebuie vazuta motivarea hotararii data in recurs.. poate ca nu a ajuns la dosar sau nu a fost observata... sau poate ca sa pronuntat deja pe motivele de recurs respingand cererea dvs de amanare ca neintemeiata