avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... redactare sentinta anulare act
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

redactare sentinta anulare act

Cui trebuie sa ma adresez daca termenul legal pentru redactarea unei sentinte intr-un dosar de anulare a unui certificat de mostenitor este depasit si la depunerea unei cereri de comunicare, raspunsul verbal este,citez " chiar daca faceti cerere n-o veti primi curand pentru ca avem mult de lucru, iar noi suntem putini!”.Aceasta in conditiile in care doresc sa intru in drepturile mele ,ceea ce presupune un alt proces pentru dovedirea relei credinte a cumparatorilor obiectului mostenirii, in care trebuie citati martoti care sunt de o varsta inaintata. Sa astept sa decedeze acestia ?Spun aceasta, pentru ca in timpul desfasurarii procesului de anulare act, a decedat chiar unul dintre reclamati!Ceea ce a dus la prelungirea si complicarea procesului!#-o:-/
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 12:11, 21 Decembrie 2011
Nu exista un termen legal depasit de catre judecator. Din pacate asa se intampla, personal redus si volum de munca foarte mare. Pe langa dosarul dumneavoastra acel judecator si grefierul mai au cateva sute sau mii in care trebuie sa redacteze hotarari. Termenele in care un judecator trebuie sa se pronunte intr-o cauza sunt de recomandare, iar in cazul comunicarii hotararii nu puteti decat sa asteptati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca laumotor laumotor Am fost parte intr-un proces civil a carui pronuntare a fost data pe 31 Octombrie 2014 si al carui rezultat nefavorabil il gasesc pe site-ul judecatoriei dar ... (vezi toată discuția)
Cerere de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti ContSters247399 ContSters247399 am si eu o intrebare. de cate ori se pot face cereri de urgentare a redactarii hotararii judecatoresti?? am facut o cerere deja si astept si nu a venit ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare civila suiram_007 suiram_007 Astept de doua luni comunicarea unei hotarari intr-un proces civil (pronuntarea s-a facut in data de 30.10.2009) intr-un apel la Tribunalul ... (vezi toată discuția)