avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA inregistrare factura
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

inregistrare factura

buna ziua ma confrunt cu o sit. la serviciu si nu stiu cum sa o interpretez ...iata despre ce este vorba: in luna decembrie 2011 s-a efectuat o alimentare cu combustibili(benzina) la un peco din ungaria , am primit factura ...nu stiu cum sa o inregistrez deoarece aceasta este purtatoare de tva (25%) si in continutul facturii are si traducerea celor dela moll romania.
va rog sa ma luminati cum trebuie sa inregistrez aceasta factura ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 14:11, 21 Decembrie 2011
tva din factura se include in costul combustibilului, nu se declara in decl. 390, iar in decontul de tva la rd. 24.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva oviiul oviiul persoana juridica platitoare de TVA in Romania cumpara o masina pentru transport marfa de la o firma din Germania , pe factura fiind inscris TVA .Care este ... (vezi toată discuția)
Factura cazare austria consela consela Am doua facturi de cazare UE (Slovacia si Germania) : facturile sunt emise cu tva si platite cu suma care include tva. Intrebarea mea este: aceste ... (vezi toată discuția)
Servicii intracomunitare smarandita67 smarandita67 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati intr-o problema noua pt mine:Administratorul a fost cu masina firmei in strainatate ,masina s-a defectat imediat dupa ce a ... (vezi toată discuția)