avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... RESTANTE CREDIT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RESTANTE CREDIT

Buna ziua,

va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca nu mai platesc ratele la un credit de nevoi persoanale luat fara garantii si fara giranti ( luat numai pe numele meu); sotul are un credit de nevoi personale cu ipoteca platit la timp. In afara de poprire pe salariu, se mai poate intampla si altceva; cat ar fi poprirea?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: COSMIN_TIMISOARA , utilizator 19:29, 3 Ianuarie 2012
poate fi la o treime din veniturile realizate de dvs...
va multumesc; altceva se mai poate intampla? sotul poate fi afectat in vreun fel sau casa?

Multumesc
sotul nu.. casa daca este si propritetatea dvs, daca creditul este mare si rata mica, poate fi scoasa la vanzare si vanduta partea dvs pentru a se recupera creditul
chiar daca imobilul este girat la alta banca?

multumesc
da,chiar daca este ipotecat catre un alt creditor se scoate la licutatie 1/2 din el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita co-ipotecari Geanina Maria Geanina Maria Ce se intampla cu co-ipotecarii dupa executarea silita daca creanta nu este acoperita? Daca imprumutantul nu are alte bunuri sau salariu iar eu in contractul ... (vezi toată discuția)
Neplata rate banci paull_negr paull_negr Am primit o somație de la o firma de recuperari! Motivul neplata ratelor,creditul este pe numele mamei iar eu sunt codebitor,am refuzat plata invocând ... (vezi toată discuția)
Despre execatuarea silita ca urmare a neplatii ratelor la banca anca_mic anca_mic Buna ziua Parintii mei au facut mai multe credite la banci, credite ce insumeaza o valoare toatala de 6000 E .Amandoi fiind functionarii publici veniturile ... (vezi toată discuția)