avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... supralegalizare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

supralegalizare

buna ziua, vreau sa stiu unde se face supralegalizarea certificatului de nastere al unui cetatean din bangladesh, in vederea casatoriei. daca stie cineva cum sa iau leagura cu cineva de la ambasada Bangladesh in romania va rog sa imi dati un nr de telefon. La cele la care am sunat nu raspunde nimeni. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:59, 21 Decembrie 2011
Cancelaria Bangladeshului in Romania are sediul la Paris

E-mail: bangembpar@yahoo.com, Tel: (0033) 014.651.9033, 014.651.9830, Fax: (0033) 014.651.9035

Documentele se trimit prin posta la Cancelarie. Adresa este: 109, Avenue Henri Martin (Ground & 1-st Floor) 75016, Paris

Mai multe informatii despre procedura pe : [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ambasada bangladesh ContSters233922 ContSters233922 Bangladeshi Embassy in Bucharest, Romania Embassy of Bangladesh to Bucharest, Romania Sos Kiseleff 55 Villa 6 City: Bucharest Phone: 40 ... (vezi toată discuția)
acte casatorie cu cetatean sirian Egnar Egnar As dorii sa stiu ce acte ii trebuiesc cetateanului sirian pentru casatoria civila cu o romanca ,ei fiind deja casatoriti religios [religia musulmana ]avand ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean strain Madalinka Madalinka Buna ziua, Doresc sa stiu pe ce documente se aplica cele 3 stampile in vederea casatoriei cu un cetatean din Republica Kirghiztan (tara nu este memebra a ... (vezi toată discuția)