avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... ambasada bangladesh
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

ambasada bangladesh

Bangladeshi Embassy in Bucharest, Romania

Embassy of Bangladesh to Bucharest, Romania

Sos Kiseleff 55

Villa 6

City: Bucharest

Phone: 40 16171544

Fax: 312 8335

vreau sa stiu daca acesta adresa mai este valabila.... e sau nu ambasada bangladesh in romania.??????
Cel mai recent răspuns: ContSters233922 , utilizator 22:33, 22 Decembrie 2011
Eu nu am gasit ambasada Bangladesh decat la Paris.
Asa apare, cum spune Justitiarul71:

Reprezentarea diplomatică şi consulară a Republicii Populare Bangladesh în România este asigurată de Ambasada Republicii Populare Bangladesh în Franţa:
[ link extern ]

In Romania este doar Consulat general onorific al Republicii Populare Bangladesh la Bucureşti:
[ link extern ]
de la consulat se poate elibera acel document care atesta ca cetateanul din bangladesh se poate casatori in Romania? Nu stiu cum as putea sa fac daca Ambasada este la Paris. Sunt total nedumerita. Supralegalizarea ceritifcatului de nastere al acestuia unde se face ??? multumesc
Daca la Bucuresti este doar un consulat onorific, nu cred ca acesta va poate ajuta. Pentru supralegalizare incepeti cu actele tot din Bangladesh. Acolo apelati la starea civila care va elibereaza certificatul de nastere si adeverinta din care sa rezulte daca a fost sau nu casatorita.
1. petentul se va adresa mai întâi la instituţia din Bangladesh care face supralegalizări,adică la MAE din Bangladesh (ex .la noi instit.este MAI. Bucureşti),unde i se va aplica o ştampilă pe certificatul de nastere

- 2. apoi se adresează la misiunea diplomatică din Bangladesh sau la misiunea –ambasada/consulat Bangladesh din România(care de fapt se afla la Paris) pentru a doua ştampilă

- 3. aprobare de la MAE Bucureşti-biroul de legalizări documente
:)
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Căsătorie cu un strain Hanna15 Hanna15 Buna dacă vreau sa ma căsătoresc cu un strain( pakistanez) ce acte are nevoie... dacă le traduce din urdu in engleză in țara lui și dacă poate cere la ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru casatoria cu un cetatean strain Madalinka Madalinka Buna ziua, Doresc sa stiu pe ce documente se aplica cele 3 stampile in vederea casatoriei cu un cetatean din Republica Kirghiztan (tara nu este memebra a ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere romanesc pentru copil nascut in canada liviuss5 liviuss5 Buna ziua : atat eu cat si sotia suntem cetateni romani, copilul nostrum s-a nascut in Canada in mai 2014, am sosit in tara toti trei si la Oficiul Starii ... (vezi toată discuția)