avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... functioneaza dreptul de informare in acest caz?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

functioneaza dreptul de informare in acest caz?

Buna ziua,
Recent, ma confrunt cu urmatoarea problema: am aflat ca sotul meu obisnuieste, pe ascuns, sa dea sume considerabile de bani nepotilor sai si fratilor. Sumele de bani sunt folosite pentru studii si "procurarea unei cariere" pentru nepoti, iar pentru frati - pentru imbunatatirea locuintelor acestora si chiar acoperirea cheltuielilor curente. Avand in vedere ca veniturile folosite in acest scop sunt venituri comune, pot cere sa fiu informata asupra acestor aspecte? De asemenea, doresc sa cunosc daca nu cumva ar fi trebuit sa-mi ceara consimtamantul pentru astfel de "daruri". Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Sotul trebuie sa ma informeze si sa-mi ceara consimtamantul pentru a face asa ceva? justice-now justice-now Buna ziua, Recent, ma confrunt cu urmatoarea problema: am aflat ca sotul meu obisnuieste, pe ascuns, sa dea sume considerabile de bani nepotilor sai si ... (vezi toată discuția)
Coproprietar - cumparare imobil Antoaneta2008 Antoaneta2008 O sa incerc sa desciu cat mai clar situatia in care ma aflu. Sunt casatorita cu sotul meu de 7 ani, inainte de casatorie am trait in concubinaj inca 5 ani. De ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli repatriere și înmormântare TrofinM TrofinM Bună seara! Am o rugăminte, aș avea nevoie de o clarificare în privința următorului subiect: Cu câteva luni înainte de a deceda, un frate (divorțat, ... (vezi toată discuția)