avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cate activitati CAEN am voie la PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cate activitati CAEN am voie la PFA?

Cine imi poate spune cate activitati CAEN am voie la PFA?

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 18:48, 21 Decembrie 2011
Cate doriti, dar in cazul normelor de venit, impozitul se calculeaza prin insumarea tuturor normelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pfa codul caen 6202 si vreau sa adaug codul 7420 silviulik silviulik Buna ziua, Am PFA pe norma de venit, avand codul CAEN 6202. Doresc sa adaug la acest PFA si codul CAEN 7420, tot norma de venit. Am urmatoarele intrebari: - ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma fixa de venit si 2 caen-uri mihai stoian mihai stoian Buna ziua, Doresc sa imi infiintez un PFA cu pe baza de norma de venit, dar cu 2 CAEN-uri. (6202 - consultanta in tehnologia informatiei si 7420 - servicii ... (vezi toată discuția)
Pfa in acelasi spatiu - casa de marcat missbeauty missbeauty Daca in acelasi spatiu inchiriat de la o persoana fizica isi desfasoara activitatea mai multe PFA-uri (cosmetica, coafura, etc), este posibil ca acestea sa ... (vezi toată discuția)