avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achizitionare imobil pe numele unui minor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achizitionare imobil pe numele unui minor

Buna ziua,

Cum trebuie procedat in urmatoarea situatie:

Bunica paterna doreste sa achizitioneze un apartament pe numele unei nepoate. Cum trebuie sa procedeze pentru ca nepoata sa fie singura beneficiara a acelui apartament dupa decesul bunicii si actul respectiv sa nu poata fi atacat de catre alt mebru al familiei, in speta de sora vitrega a minorei?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 20:32, 21 Decembrie 2011
Sa dea banii efectiv parintelui care nu are legatura de rudenie cu sora vitrega si acesta in calitate de parinte al nepoatei bunicii sa cumpere bunul imobil pentru copil reprezentandu l in act.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2011
ContSters141818, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

încuviințarea unui act de dispoziție în cazul capacitãții restrînse de exercițiu Lucian Croitoru Lucian Croitoru O minoră de 17 ani, crescută de bunici paterni, dorește să cumpere de la aceștia casa în care locuiește împreună cu ei, bunicii ... (vezi toată discuția)
Pentru o eventuala mostenire,pls ajutati-ma! oanaboros oanaboros Buna ziua...am o nelamurire si sper ca dvs sa ma puteti ajuta...tatal meu a decedat in urma cu 10 ani,bunica mea din partea tatalui este in viata.Apartamentul ... (vezi toată discuția)
Moștenire Alexa1717 Alexa1717 Buna ziua , părinții mei vor sa cumpere un apartament si să-l treacă pe numele meu si al sotului. Soțul meu mai are 2 copii din fosta relație ( nu au ... (vezi toată discuția)