Sunt medic epidemiolog, dar si auditor in domeniul certificarii sistemului de management al calitatii in unitatile sanitare. Pentru activitatea de auditor am incheiat un contract de prestari serviciicu un organism de certificare ca si persoana fizica. Doresc sa infiintez un cabinet medical individual in specialitatea epidemiologie. Pot incheia contract intre cabinetul medical si un organism de certificare pentru a desfasura activitatea de auditor?
Nu, dar vreau sa ma organizez ca si cabinet medical individual in profilul specialitatii mele (epidemiologie), prin care sa inchei contracte cu un organism de certificare ca auditor pentru certificarea implementarii standardelor de calitate, de mediu sau securitate ocupationala in unitati sanitare- pentru care sunt calificata - daca se poate, daca nu - sa devin persoana fizica independenta, toate acestea in ideea ca as vrea sa nu mi se impoziteze atat de mult veniturile pe care le obtin ca si persoana fizica (cum prestez in acest moment), poate ma lamuriti si vis a vis de acest aspect, multumesc anticipat!
Cabinet medical
gabrielatiril
Sunt medic MG si in urma obtinerii competentei ( homeopatie ) doresc sa-mi deschid cabinet , respectiv sa inchiriez un cabinet intr-o miniclinica medicala . ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.