avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate restante catre banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate restante catre banca

buna seara,problema pe care o am este cu un credit la o anumita banca.din luna septembrie am intrat in ingrijire copil si nici pana acum nu am primit indemnizatia.din septembrie nu am reusit sa mai platesc rata la banca,am acumulat o datorie de 800 lei pt 4 luni restante.ma sunau de la banca zilnic si le explicam situatia. De fiecare data spuneau acelasi lucru""inregistram refuzul de a ne plati datoria"'.La inceputul lunii decembrie am platit 460 lei din restanta dupa ce am cazut la o "'invoiala''cu ei ,le-am explicat ca nu am mai mult urmand ca pana la sfarsitul lunii sa achit tot.De atunci ma suna de 3-4 ori pe zi(de fiecare data alta persoana)si ma someaza sa achit in cursul zilei respective altfel suport consecintele,ca mi-am facut rau cu mana mea,ca vine X de la departamenul fraude sa ma caute si alte lucruri din astea dragute.Intrebarea mea este ce consecinte o sa suport,ce inseamna exact aceste amenintari din punct de vedere legal?
Cel mai recent răspuns: anda73 , utilizator 22:34, 21 Decembrie 2011
Nu va mai stresati, platiti cat si cum puteti. Sa notati numele celor cu care vb
multumesc mult pt raspunsuri.sotul si toti care prietenii care stiu situatia imi spun acelasi lucru sa nu ma mai stresez ca nu au cum sa buna excutare silita atata timp cat nu am nimicnici un venit sau bunuri si sa continui sa platesc cum pot pana imi revin cu banii,dar imi este greu sa stiu ca sunt atoare si nu am deocamdata nici o posibilitate sa rezolv(decat daca imi las copilul fara lapte praf si pampersi)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii executare silita ela2008 ela2008 Impreuna cu sotul am contractat un credit in 2007 (contractul a fost semnat de sotul meu, eu doar am dus adeverinta de venit) la care s-au inregistrat restante ... (vezi toată discuția)
Incheiere - de executare silita Mira0 Mira0 Buna ziua, in urma unui credit facut cu buletinul si fara garantii, aflandu ma in imposibilitatea achitarii lui, a fost inaintat un dosar ( gasit pe portal ... (vezi toată discuția)
Intarzierea platii Dellia Dellia Am avut un credit la o banca si am avut o intarziere de 30 zile a platii ratei si fara nici o notificare am fost preluata de o firma de recuperare credite am ... (vezi toată discuția)