Am fost implicat intrun proces in urma cu doi ani in calitate de martor, la data citarii nu eram pe teritoriul tarii si am considerat ca, cheltuielile ar fi prea mari din punct de vedere al transportului pentru a ma prezenta. Urmatoarea citatie am primit-o in calitate de inculpat, am angajat un avocat si, in mai 2011 am primit achitarea! Dar in decembrie 2011 am primit o noua citatie la tribunal privind acelasi caz, am aflat ulterior ca procurorul a facut recurs, insa nu am primit nici o instiintare in acest sens, in urma recursului am primit o pedeapsa de 1 an si 9 luni de inchisoare cu executare, am reangajat avocatul, am facut apel ,dar a fost refuzat de catre judecatori. As dori sa stiu daca procedura legala a fost incalcata si de asemenea care este perioda de prescriere a faptei, tinand cont ca la acest proces am primit o sentinta de 3 luni, datorita careia mi s-a activat o pedeapsa de 1 an si jumatate ce era cu suspendare......mai adaug faptul ca pedeapsa respectiva a depasit perioada de suspendare dar domnii procurori au considerat ca cea de a 2-a "fapta" s-a produs in perioada de suspendare. Va multumesc!