avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare art 295. al 1
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare art 295. al 1

in urma cu 12 ani am lucrat timp de 4 luni la un srl, societatea unei cunostiinte, am efectuat lucrari de constructii, administratorul societatii nu a vrut sa elibereze nici un fel de document din care sa reiasa ca a incasat banii , mi-a spus ca trebuie sa-l amenintan si santajam pe beneficiar ca nu ne-a dat banii si sa-l oblige sa-i plateasca din nou sumele respectve. nu am fost de acord si pentru ca beneficiarul lucrarii, un om foarte corect de altfel, i-am facut o chitanta de mana prin care spuneam ca aceste sume au fost platite. administratorul srl , care si-a insusit toti banii aferenti acestei lucrari orbit de furie mi-a facut dosar penal .timp de 10 ani ,am primit nup-uri si netrimitere in judecata.la solutionarile cu netrimitere in judecata a facut recurs, recursurile au fost respinse,intre timp acest administrator de srl se amgajeaza paznic la o firma de paza si comite infractiunea de furt claificat , este condamnat la 7 ani de inchisoare , obtine o reducere de pedeapsa la 4 ani, si dupa ce iese de la "facultate ",mai deschide un dosar penal pe numele meu, conexat la dosarele vechi. iar obtin nup, netrimitere in judecata, instanta se pronunta la recurs cu trimitere la parchet pentru noi cercetari, procurorul , probabil plictisit trimite dosarul in judecata si dupa ce sta dosarul pentru repartizare aleatorie, dupa ce un judecator refuza judecarea lui, ajung din calitatea de intimat , inculpat, se judeca dosrul la fond , instanta se pronunta spunand ca intervenit prescriptia,urmeaza apelul, si sunt condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare , adica in total 3 ani, conforn art 295, alin 1 noul cod penal. si ca in acest caz prescrierea apare dupa 8 ani de la ficare nou dosar deschis. nu am bani sa angajez un avocat, am facut contestatie la executare , maine am proces , nu mai stiu ce sa fac, ma puteti ajuta cu un sfat. multumesc

Cel mai recent răspuns: Nemmesis Nike , utilizator 13:32, 18 Septembrie 2014
Totusi, cum a fost posibil sa faca plangere pentru aceeasi fapta, odata ce s-a solutionat cu NUP si a ramas asa si dupa ce a atacat rezolutia ?
Ati avut avocat, ce explicatie v-a oferit, cum de a fost posibil sa se ajunga la o condamnare ?
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2014
gi-jane2, moderator
nu numai ca s-au dat NUP-uri, la "insitentele
' lui sa mers mai departe si timp de 11 ani procurorii au dispus netrimiterea in judecata, a contestat la judecatorie toate aceste decizii ale procurorilor, fara castig de cauza.ironia sortii a facut ca in urma cu aproximativ un an, un domn procuror trimite fapta spre judecare,precum ca au aparut probe noi si ce credeti acest dosar accesat pe situ-ul ecris a existat pana acum o saptamana cu mentiunea ca nu exista informatii despre acest dosar, ulterior a fost sters definitiv din site si culmea este ca dupa ce am castigat procesul de fond in care judecatorul spune ca nu sunt dovezi pentru a ma condamna si ca oricum a inervenit prescrierea, individul asta face apel si sunt condamnata pentru dovezile care exista in acest dosar.inexistent de altfel, iar din documentele aflate in el rezulta ca sunt elemente care intrerupe prescrierea. am fost judecata ca functionar public si eu nu am nici o treaba cu aceasta meserie, nu au vrut sa-mi acorde reducerea cu o treime a faptei , asa cum stipuleaza art 308. sunt oripilata, mi-a distrus viata , sanatatea .am acum avocat si sper, sper sa pot scapa de acest mare necaz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pierdut pt neplata pensiei alimentare. e posibil asa ceva?? Cocollino Cocollino Sunt divortata de 6 ani si fostul meu sot nu a platit niciodata pensia alimentara. Acum 3 ani i-am facut plangere penala la politie . Ancheta a durat enorm de ... (vezi toată discuția)
Plângere contra rezloluþiei procurorului depusã direct la judecãtorie adinita adinita O plingere penala a fost solutionata de catre Procurorul de caz cu NUP,ulterior a fost atacata rezolutia la Prim Pr.,acesta a desfiintat rezolutia si a dispus ... (vezi toată discuția)
Solutie prim procuror, nup impotriva unui atacator, ce pot face mai departe? Costin Savescu Costin Savescu Am fost batut cu picioarele de catre un individ agresiv care m-a si amenintat, insultat, injurat si impotriva caruia mai facusem plingeri la politie. Toate ... (vezi toată discuția)