avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... LIBERARE CONDITIONATA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

LIBERARE CONDITIONATA

BUNA DIMINEATA! AM SI EU O INTREBARE LA DUMNEAVOASTRA.AS DORI SA STIU UNDE POT AFLA CAND ESTE UN PROCES IN AFARA DE SITE-UL JUDECATORIEI.VA ROG SA MA AJUTATI! ESTE UN PROCES PENAL
Cel mai recent răspuns: ralukuutza , utilizator 09:08, 22 Decembrie 2011
avocatul apararii,nu cunoaste data termenului de judecata?nu sa primit acasa nici o citatie?
PERSOANA CARE ARE PROCESUL ESTE IN PENITENCIAR,IERI A AVUT COMISIE ACOLO SI TOT IERI I-AU DUS SI DOSARUL LA JUDECATORIE,NOI AM VREA SA STIM CAND I S-A STABILIT TERMENUL,DE ACOLO NU II SPUNE NIMENI,SI AM DORI SA AFLAM CAND ARE PROCESUL,ESTE PENTRU LIBERARE CONDITIONATA,CRED. VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Libererea conditionata - termen geacomini geacomini Buna seara , sotul meu urmeaza sa se elibereze conditionat , pe 28 iulie cu cat timp ar trebui sa faca cererea pt liberarea conditonata (sau ce pasi ar trebui ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata dellacroce dellacroce buna ziua,dupa amanarea de 3 luni care am primit o cine ar trebui sa ma elibereze comisia de la penitenciar sau tribunalul,asta daca as indeplini toate ... (vezi toată discuția)
Cedo rele conditii din penitenciar Cristeaalina86 Cristeaalina86 Buna ziua, Am o intrebare si daca poate cineva sa ma ajute. Sotul meu este incarcerat din februarie 2011 ...\"a beneficiat de recursul compensatoriu\" . A ... (vezi toată discuția)