avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare pasaport

Cu hotarire de divort definitiva si irevocabila pot schimba pasaportul copilului minor fara acordul fostului sot?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:11, 22 Decembrie 2011
Daca aveti doar dvs copilul in incredintare, puteti schimba pasaportul copilului fara acordul tatalui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea din tara a unui copil minor kresz kresz SUNT O MAMA DIVORTATA SI AM UN COPIL DE 5 ANI ,VREAU SA MA DUC CU COPILULIN CONCEDIU PESTE GRANITA SI FOSTUL MEU SOT NU VREA SA-MI DEA NICI UN ACORD LA NOTAR ... (vezi toată discuția)
Cum ies din tara cu copilul dupa divort felliiss felliiss am divortat de curand, definitiv si irev. am un copil pe care instanta mi l-a incredintat mie si vreau sa plec cu copilul din tara dar am inteles ca imi ... (vezi toată discuția)
Drpturile mamei divortate cu un copil pentru emigrare Corinas Corinas Buna ziua, Sunt divortata de 10 ani si am un baiat de 11 ani. Vreau sa emigrez impreuna cu baiatul meu si nu stiu cum trebuie sa procedez. Am nevoie si de ... (vezi toată discuția)